Printexpo 2013

Printexpo 2013. A nyomdaipar és a digitális technológia 16. szakkiállítása a Hungexpon.

A PRINTEXPO, a nyomdaipar és digitális technológia legnagyobb magyarországi fóruma, valamint a BUDATRANSPACK, a csomagolóipar és a logisztika legrangosabb hazai kiállítása, újra nyitja meg kapuit 2013. október 1-3. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

2013. október 1-3.

A PRINTEXPO, a nyomdaipar és digitális technológia legnagyobb magyarországi fóruma, valamint a BUDATRANSPACK, a csomagolóipar és a logisztika legrangosabb hazai kiállítása, újra nyitja meg kapuit 2013. október 1-3. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítások immár tizenhatodik és huszonhatodik alkalommal biztosítanak egyedülálló lehetőséget a nyomdaipar és digitális technológia, valamint a csomagolóipar és logisztika szakterületeken működő vállalkozások szakmai találkozására, tapasztalataik megosztására, a meglévő üzleti kapcsolatok ápolására, új partnerek felkutatására, az iparág legújabb trendjeinek, technológiáinak és innovatív megoldásainak bemutatására. Idén a PRINTEXPO és BUDATRANSPACK szakkiállítások, az üzleti megoldásokat kínáló Business Service Expo ernyő alatt zajlanak majd. E három rendezvény közös célja: segítségnyújtás a vállalkozásoknak a sikeres üzletmenethez
és a konkrét üzletkötések fellendítése.
Az elsődleges látogatói kör: kis- és középvállalkozások, a nyomda-, papíripar és a digitális technológia, valamint a csomagoló ipar és a logisztika szak -és üzletemberei.

Forrás: Hungexpo oldala